Tuesday, March 16, 2010

When Do I Stop Shaving Before Waxing

MEAT LOAF WITH ARTICHOKES WITH CAPERS AND CHERRY TOMATOES DUMPLINGS


This is a recipe by Anna Moroni Try to cook and advice to those who love the artichokes.


Ingredients

6 artichokes
600 minced meat (half beef and half pork) 1
fior di latte mozzarella, sliced \u200b\u200bham

100 g 50 g 50 g butter parmesan


bread crumbs 4 eggs 1 clove of garlic


nutmeg salt and pepper


Clean the artichokes by removing the tough outer leaves and leaving a little stem and place them in water acidulated with lemon.
Cut, remove the beard and then cut them into slices (along the stems into small pieces) and saute in pan, covered, con olio, sale e l’aglio e ¼ di bicchiere d’acqua. Una volta cotti tritarli bene.
Impastare la carne con 2 uova intere, il formaggio, la noce moscata e il sale (se รจ troppo morbido unire del pane grattugiato).
Sbattere le 2 uova restanti.
Stendere l’impasto su carta forno dandogli una forma rettangolare, stendere sopra le fette di prosciutto, i carciofi, la mozzarella e con l’aiuto della carta forno arrotolarlo e stringendo per farlo stare unito.
Spennellarlo poi con l’uovo, mettere del pan grattato in superficie, spennellarlo anche dall’altro lato e cospargere ancora con pane grattugiato.
Imburrare un pirofila, adagiare il polpettone, sopra alcuni fiocchetti di burro e pass it in the oven to bake at 180 degrees for 40-50 minutes, basting occasionally with his sauce.

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